Välkommen till Sveriges främsta, oberoende bokningstjänst för dig och din stuga, semesterhus, lägenhet eller annat boende.

10 självklara skäl att hyra ut via TripTo:

Fullständig kontroll

Du bestämmer helt själv hur länge och när du vill hyra ut. Vi kräver ingen exklusiv rätt och har ingen bindningstid.

Fantastiska gäster

Det finns många fördelar med att vara med i TripTo:s ”familj”. Gäster som bokar ditt boende via oss får ett proffsigt, personligt bemötande och sköter sig därför i regel exemplariskt under vistelsen. Dessutom stannar de ofta mer än en vecka.

Enkel annonsering och administration

Med vår värdadmin-tjänst blir det enkelt att skapa och hantera din annons och dina bokningar.

Inga dolda avgifter

Vi tar inget betalt för medlemskap, annonsering, prenumeration eller någon annan kostnad för dig som hyresvärd. Den enda ersättning vi tar är från gästerna när de hyr.

Gratis flerspråkig presentation

Vi översätter ditt erbjudande till flera språk, har gratis personlig rådgivning och kundtjänst är flerspråkig och öppen 24/7.

Tydliga regler – säker betalning

Varje gäst som bokar via oss måste bekräfta att de godkänner våra hyres- och betalregler. Du får den överenskomna hyran till ditt konto redan före gästernas ankomst.

Inte bara högsäsong

Vi når även ut till företagskunder från hela världen som vill hyra längre perioder, ofta några månader - under lågsäsong.

Vi ser till att du syns

Vi bekostar marknadsföringen, i snitt lägger vi 3000 kronor per annons och - så att ditt boende syns på de mest eftertraktade platserna och i de viktigaste sökmotorerna. Kika gärna själv!

Slipp jobbiga kontakter

Vi är experter på kommunikation med hyresgäster och sköter all kontakt med dina gäster - från bokning till ankomst, så att du kan luta dig tillbaka och göra annat.

Värdvänliga avbokningsregler

Vid avbokning mindre än 40 dagar före ankomst får du som hyresvärd ändå upp till 100 % av hyran i ersättning.

Vi är alltid på jakt efter nya uthyrningsobjekt till både inrikes och långväga gäster!

Välkommen till Trip To:s nätverk!

Se oss gärna som gammaldags - men vi tycker att en äkta svensk stugförmedling, är det självklara valet när man beslutar sig för att hyra ut sitt eget semesterparadis i Sverige. Vi har 15 års erfarenhet av stugförmedling och semesteruthyrning med tusentals årliga bokningar. Vi vet vad gästerna söker och vi kan alla regler, villkor och traditioner i Sverige. Med oss blir dina uthyrningar enkla och framgångsrika för dig, samtidigt som dina gäster får tillbringa en oförglömlig tid i din stuga, lägenhet eller ditt semesterhus.
Att hyra ut sin stuga ska vara enkelt och bekvämt. Alla har inte tid och intresse att svara på alla ändlösa frågor från potentiella hyresgäster, maila nästan dagligen inför uthyrningen, tipsa om alla möjliga och omöjliga aktiviteter, svara på om det finns diskmaskin när det redan står i annonsen, diskutera varför man inte vill hyra ut till halva priset för att stugan fortfarande ledig, tillåta 10 extra personer på extramadrasser eller upplåta en tältplats på fastigheten. Dessutom kanske kommunikationen behöver ske på ett annat språk, vilket ofta leder till frustration och onödiga missförstånd.

Låt oss sköta allt detta åt dig! Vi ser till att du får fantastiska gäster från hela världen, och ger dem all nödvändig information om vad de kan förvänta sig, och vilka regler som gäller i just ditt boende. Det blir enklare för dig och tryggare för gästen.

Viktig information om säkerhet och personuppgifter.

Alla bokningar hanteras genom en säker, krypterad webbplats och via en certifierad betalningstjänst. Administrationsdelen för hyresvärdar är likaså krypterad, vilket betyder att dina uppgifter är i säkra händer.

Är du nöjd med vårt samarbete? – tipsa släktingar, vänner och bekanta om TripTo!

För alla nya hyresvärdar du värvar till TripTo får du en bonus efter deras första veckobokning

"Man måste synas för att bokas!" Anslut dig som premium-hyresvärd helt gratis hos oss på TripTo!

För mer information kontakta: info@trip-to.comTrustpilot